Son Eklenenler

18 Nisan 2008

Bahar Temizliği

Blogda şöyle bir bahar temizliği yapayım dedim. İşe şablonu değiştirmekle başladım. Bazı pürüzleri giderebilmiş değilim fakat üzerinde çalışıyorum. Eğer istediğim sonuçları elde edemezsem eski şablona geri döneceğim. Sayfa açılırken gerçekleşebilecek sorunlardan dolayı kusura bakmayın. Yeni şablon hakkındaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Görüşmek üzere...
Not: Bu akşam saat 19:00'da Bengi Bağlama Üçlüsü 20. Yıl Konserleri kapsamında Ege Üniversitesi Kültür Sanat Evi'nde olacak. Program burada.

Güncelleme: Bu temayı çok sevdim. Kalıcıdır artık. Hem bir öncekinde, ki ömrü çok kısa olmuştu, karşılaştığım sorunları bu temada yaşamadım. Önerilerinize teşekküler.(21.04.2008)

13 yorum:

Adsız dedi ki...

barca'nın sahaya yayıldığı gibi boş alan bırakmamışsın.büyümüş sanki blog. alışırız sanırım.
ama şu mavi renkle biraz daha oyna istersen. senin rengin değil bu :)

egemavisi dedi ki...

Biraz büyüdüm geçen zamanda. :)
Renkle ilgili fazla bir şansım yok şimdilik. HTML dilini öğrenene kadar pek fazla müdahale edemeyeceğim sanırım. Malum, tema Blogger için değil Wordpress için tasarlanmış.
Rengi de sahiplenme duygusu geldi birden. :)

mahallenin delisi dedi ki...

ben de irlandalı'ya katııyorum aslında. "ege mavisi" sanki daha koyu bir mavi olmalı gibi geldi ilk başta. imkanlar dahilindeyse koyultmak iyi olabilir.
bir de çok kurcalamadım açıkçası ama yaptığım 1-2 denemede tıkladığım linklerin renginin değişmediğini farkettim sanki. okurların geneli için mühim bir mevzu mudur bilemeyeceğim tabi ama bence önemli tıkladığım linkleri diğerlerinden ayrıştırabilmek. madem fikirlerimizi sormuşsunuz aklınızda bulunsun efenim :)
selamlar.

dinine not: yorumlar için spam engelleyici zımbırtılardan da edinmişiz hayırlı olsun. şahsen bu zımbırtılara sinir ve de uyuz ve de gıcık olduğumu bildirmek isterim. gppxl

egemavisi dedi ki...

Daha koyu olmalı gibi. Bu ton daha çok gök mavisi. Ama yeni, mavi olmayan -niyeyse bilmem?- bir tema üzerine de şu an çalışıyorum. Sabaha farklı bir tema olabilir. Artık bu arayış aşamasında biraz kusuruma bakmamanızı dilerim.

Dipten gelen ses: O spam önleyiciyi kapattım bir ara, posta kutum yorumlarla doldu. Arada sizlerin de yorumları karışıp, dikkatimden kaçıp silinmesin diye onu tekrar açtım.

oky dedi ki...

ferah ferah olmuş, ben de sevdim. tabi bi de ilk göz ağrım georgia nın da etkisi var böyle düşünmemde :) güle güle kullan madem. georgia mutluysa ben de mutluyum demektir..

7.oda dedi ki...

biraz daha koyu olması gerektiğine ben de katılıyorum..
ama genişleme , her alanı kullanabilme güzel olmuş çok.
ben de geçen öykünün sitesinden denedim bişielr ama yazı karakterlerini renklerini ve boyutlarını hiç bir şeyini değiştiremeyip sonra eski haline geri dönmek zorunda kaldım :(

egemavisi dedi ki...

Oky,
Georgia iyidir. .)
Gönül ister ki Helvetica olsun ama şartlar böyle benim için. Kurcalaya kurcalaya HTML'i öğrendim biraz. Belki bir gün yaparım bir şeyler.

7.Oda,
Koyuluğu yakalayabilmek için denizin fotoğrafını koydum. .) Düzenlemeleri bitirdiğimde saat sabahın altısı olmuştu. Gözlerim fazla seçemedi yorgunluktan. Sonra da içime sindi bu. Böylece kaldı.
Deneme için bir blog daha açtım yandaki ekler gitmesin diye. Size de öneririm. Orada deneyip sonra ana bloga uygularsınız.

Vladimir dedi ki...

Yeni sayfa düzenini beğendim Ege Mavisi. Üstteki resim de harika, sanki kordonda güneş batarken ışıkları denize karışır gibi.

egemavisi dedi ki...

Teşekkür ederim Vladimir. Beğenmene sevindim.
Güzel bir ağustos akşamüstüsü, Ege Denizi haklısın, vapurdan çektim. Ama Kordon değil, Bayraklı sahili...
Ahh, anılar, anılar... :.)

ABİ dedi ki...

valla bende sevdim.. pek ferah, pek güzel olmuş..
güle güle kullan..

egemavisi dedi ki...

Teşekkür ederim Abi. Darısı senin başına diyeceğim ve buna en çok Berceste sevinecek galiba. .)

mahallenin delisi dedi ki...

aa ne kadar hoş olmuş son hali. hele en tepede ege denizi =)) ilk denediğin temadan daha çok beğendim açıkçası, güle güle kullan.
ahhuf

egemavisi dedi ki...

Teşekkür ederim. Beğenmeniz beni mutlu etti. .)

Yorum Gönder