Son Eklenenler

02 Mart 2008

Mustafa Kemal'in gözlerine bakabiliyor musunuz?

Unutmadan bir video da ekleyeyim. Bu videoyu önce 7.Oda'nın Depo'sunda gördüm. Sonra da sevgili Abi üzüntülerini belirtmiş. Düşündüm ki bu videoyu forward mesajlarla değil de böyle yaysak nasıl olur? Yani forward mesajları okumadan sildiğim düşünülürse benim adıma güzel bir şey. Sizce?


20 yorum:

Goddess Artemis dedi ki...

Tüylerim diken diken oldu. Gözyaşlarımı tutamadım. Ben de bakamıyorum, onun gözlerine... :o(

egemavisi dedi ki...

Ağlamamak elde mi?

nermin dedi ki...

kendi kendime deşarj olmak için,bir adet sigara naylonu alıyorum,onu ağzıma dayayıp hışırdatarak eski band kaydı saundunu yakalalıyorum .. Atatürk'ün günümüz Türkiye'sine(siyasetçilere bilhassa) hitabını canlandırıyorum :''Ey! Orospu çocukları!.....''.çok kısa deneyin rahatlıyacaksınız.

nermin dedi ki...

arkadaşlar.ağlamayın.balık baştan kokmuş olsa da çözümler basit!!! sorun yetkinin gerzeklerin tekelinde olması..

ABİ dedi ki...

valla bende 7.odanın deposunda görmüştüm.. çok etkileyici yalnız.. çok..

Nurum dedi ki...

inan çok güzel di...gözlerim doldu...tüylerim diken diken oldu...nasıl da güzel onun gözleri..keşke utanmadan,grurla,hep alnımız ak bakabilsek o gözlere... :((

egemavisi dedi ki...

Sevgili Adarshah,
Atatürk yaşasaydı sanırım küfür etmezdi. Bir de bu azarları yiyen siyasetçiler olmazdı belki de. Onları halk seçiyor ya.

Sevgili Abi,
Hem de çok etkileyici.

Sevgili Nurum,
Biz bakamıyorsak bile, bakabilen nesiller yetişecek. Bu konuda karamsar olmak istemiyorum. Umudum var.

Goddess Artemis dedi ki...

Son günlerde beni en çok etkileyen blog yazılarından biri bu oldu. Diğeri ise natural born high'dan: allahın ayeti humeyni'ye geeeeeeel

Vefaa dedi ki...

Gerçekten çok etkili.. Kendi bloguma alıntı yaptım teşekkür ederim.

egemavisi dedi ki...

Ben teşekkür ederim. Zaten yazının yazılış amacı fazlaca kişiye ulaşmak. Bunu sağlaması için elimziden geleni yapmamız gerek bence.

nermin dedi ki...

çözüm nedir?Otoriteler kimdir.biz sinek vızıltısımıyız.?evet siyasetçileri biz seçtik.ben de sorumluyum.gidip bir sosyal toplum örgütüne katılmak dışında ne gelir elden.entellektüeller yazar çizer.bundan bahsetseniz.çözüm bulamıyorum.Laiklik,demokrasi,devlet otoritesi,sosyopat toplum,para otoritesi,terör,menfaatçilik,fırsatçılık,bunların mayfyanın hükmü, anlamlarını biliyor muyuz?biliyorsak anlatbiliyor muyuz.sapla samanı ayırabiliyor muyuz?
medya kandırıyor,uyutuyor,bi parmak şıklatsak uyanırlar mı insanlar.?

1sen dedi ki...

"Bu ülke nereye gidiyor?" a güzel bi cevap oldu bu video..
tebrikler...

aysema dedi ki...

Ne yazık ki gerçek bu...

aysema dedi ki...

Ben de siteme ekleyebilir miyim bu videoyu...

egemavisi dedi ki...

Tabi ki ekleyebilirsiniz. Memnuniyet duyarım daha çok kişiye ulaşmasından.

Anahtar dedi ki...

bu videoyu izleyipte umutsuzluğa kapılmak bence en kolay şey. peki çözüm? iş tamamen ailede bitiyor. insanlar çocuklarına, yeğenlerine, torunlarına gerekli ahlakı eğitimi vermeyince durum bu. kendi ailelerinden böyle görmemiş olmaları bahane değil.

bu arada bu postun kılı ben olayim. videoda geçen "öğrencilerimizin %23 ensest ilişki mağduru" kısmı bana biraz abartılı geldi. böyle olduğuna inanmadım. yalnız ya doğruysa diye geçiriyorum içimden ve abartısız söylüyorumki böyle insanlarla aynı caddelerde dolaşıp aynı havayı soluduğum düşüncesi hayattan soğutuyor beni.

Adsız dedi ki...

iŞTE GÜNÜMÜZÜN GERÇEĞİ.NEREDESİN SARI SAÇLIM MAVİ GÖZLÜM?

kaan dedi ki...

hahaa siz gerçek misiniz ya?ben ak partiliyim bakamam o gözlere.başkan erdoğan'ın gözlerine siz nasıl bakıyorsunuz, onu anlatın hele

egemavisi dedi ki...

Kaan,
Size konuyu nereye getirdiniz desem fayda etmeyecek. Orada partilerüstü bir durumdan söz ediliyor. Anlamadıysanız ne yapabilirim sizin için? Gidin yanıtı başka yerde arayın!

Adsız dedi ki...

cok etkıleyıcıydı...bende bır ucretlı ogretmenım..bu durumlara tanık oldum...yazık...bende utanıyorum Atamdan...Musfık kentere Allah saglıklı uzun omur versın...

Yorum Gönder