Son Eklenenler

15 Aralık 2008

Bile Bile

Uzun zamandır yazmıyorum. İyi hissettiğim anda yazacağım. O zamanda kadar eski bir yazıma yönlendireyim sizi. İyi okumalar.



Tüm bunlardan sonra bile
Varım desem de bile bile
Bile bile lades bu
Bile bile!

Resim buradan.

3 yorum:

hep dedi ki...

Mevzubahis kişisel olunca yorum bırakmak ne kadar doğru bilmiyorum. Bunu yorum gibi algılama. Sadece şunu söylemek istiyorum, aşk acısıyla tatlısıyla güzel bir şey. Ve her aşk bir gün bitiyor. Geriye damıtılmış bir öz kalıyor insanda. Bazı özler biraz fazla acı olabiliyor tabii ki. Ama yine de aşık olmak, aşk acısı çekmek, biten bir aşkın ardından yenisini bulabilecek kadar genç olmak da güzel bir şey. Aşkın da, aşk acısının da, bir başkasına yeniden aşık olabilme umudunun da tadını çıkar.
Kişisel acılara gömülüp, duyarlı yazılarından fazla uzak kalma. Su akar yatağını bulur.
Sevgiler.

egemavisi dedi ki...

Sevgili Hep,
Baştan şunu söyleyeyim de içim rahat etsin: Yazdıklarıma yorum bırakmanızı asla yanlış anlamam. Zaten yorum istemesem, kapatırım. Lütfen herkes rahat hissetsin kendini bu konuda.
Geriye kalanlar bazen çok acı olabiliyor aşktan, çok haklısın. Yazılarım birikiyor, yakında yayınlamaya başlayacağım. Bu zaman zarfında kendimi dinlemeye çalışıyorum. Merakına ve ilgine ayrıca teşekkür ederim.
Sevgiyle.

Bensel dedi ki...

Egemavisi,

Uzuldum...
Ancak, kendini cok fazla dinlememeni ve en yakin zamanda yazilarinla donmeni dilerim...
Sevgiler,

Yorum Gönder